Προσπαθούμε να ειμαστε συνέχεια κοντά σας

Μπορεί να έχουμε μείνει αρκετούς μήνες μακριά και να μην γυμναζόμαστε μαζί. Όμως εδώ στο Fit Spot 47 από την πρώτη στιγμή που σας συστηθήκαμε είχαμε έναν σκοπό. To Fit Spot 47 να γίνει συνώνυμο της “γυμναστική για όλους” και για να το πετύχουμε αυτό θέλουμε να είμαστε δίπλα σας συνεχώς. Το κανάλι μας στο YouTube και η εφαρμογή για τις κρατήσεις είναι δύο ακόμα προσπάθειές μας να είμαστε συνεχώς δίπλα σας.

Το application για να είμαστε συνεχώς στα χέρια σας

Από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους είχαμε αποφασίσει να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη στις κρατήσεις των μαθημάτων σας και να τα κλείνετε μόνοι σας μέσα από την πλατφόρμα μας που μπορείτε να βρείτε σε αυτό εδώ το site. Το αγαπήσατε και για αυτό αποφασίσαμε να σας δώσουμε την δυνατότητα να έχετε την εφαρμογή Fit Spot 47 στην οθόνη του κινητού σας συνεχώς και να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

Το μονο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο και ανάλογα το κινητό που έχετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται στο παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα για Android μπορείτε να μπείτε στον σύνδεσμο που σας δώσαμε παραπάνω και από τις επιλογές να πατήσετε εγκατάσταση εφαρμογής όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.

Οι επιλογές ανοίγουν από τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στον browser σας.

Τώρα αρκεί να συνδεθείτε και το Fit Spot 47 θα είναι πάντα στα χέρια σας για να κάνετε τις κρατήσεις σας για τα μαθήματά σας και να σας ερχονται ειδοποιήσεις για αυτά.

Online προπονήσεις με ασφάλεια

Έτσι θα είμαστε πάντα στην οθόνη του κινητού σας για να γυμναζόμαστε μαζί μέσα από τα online μαθήματα. Μπείτε στο “ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ” και κλείστε την επόμενη online προπόνηση σας σε ένα από τα προγράμματά μας. Για να μπείτε σε πρόγραμμα μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα πακέτα μας στα οποία μπορείτε με έκπτωση να γυμναστείτε για ένα μήνα.

Το κανάλι του Fit Spot 47 στο YouTube

Πριν από μερικές εβδομάδες αποφασίσαμε να μαζέψουμε το υλικό σε βίντεο που σας είχαμε δώσει με αφορμή την προηγούμενη αλλά και αυτή την καραντίνα. Αλλά και να φτιάξουμε νέο πιο προσεγμένο ώστε να μπορείτε να γυμνάζεστε μαζί μας όποτε εσείς το θέλετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο YouTube να ψάξετε το Fit Spot 47 και να ανοίξετε το κανάλι μας. (ή απλά να πατήσετε στον σύνδεσμο). Εκεί θα βρείτε προπονήσεις για κάθε τύπο σώματος αλλά και κάθε ηλικία. Υποσχόμαστε ότι έρχονται ακόμα περισσότερα βίντεο.

Επίσης μπορείτε αν έχετε smart TV να μπείτε στο κανάλι μας από την εφαρμογή της τηλεόρασης και να βλέπετε από εκεί τις προπονήσεις μας.

Αυτό που θα θέλαμε εμείς από εσάς είναι να κάνετε Subscribe στο κανάλι μας και να πατήσετε το καμπανάκι. Έτσι θα σας έρχονται ειδοποιήσεις για τα νέα μας βίντεο. Επίσης περιμένουμε να γράψετε σχόλια κάτω από όσα βίντεο κάνετε ώστε να μας λέτε τις εντυπώσεις σας αλλά και τις προτάσεις σας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Fit Spot 47 Food Tips

Όπως σας έχουμε ξαναπεί, γυμναστική σημαίνει υγεία. Όμως υγεία σημαίνει και σωστή διατροφή και για αυτό μαζί με την διατροφολόγο μας Ευγενία Κωστή σας προσφέρουμε διατροφικές συμβουλές. Αναλύουμε πως πρέπει να τρώμε, τι πρέπει να αποφεύγουμε και πως να ζούμε μια ζωή γεμάτη υγεία.

Μπορείτε να βρείτε τα Food Tips μας είτε στο blog μας είτε σε αυτό εδώ το link για το hashtag μας στο instagram.

Προσπαθούμε με καθε τρόπο να είμαστε δίπλα σας και ανυπομονούμε να γυμναστούμε μαζί σας ξανά.

Να γυμνάζεστε και να προσέχετε τον εαυτό σας.