Γυμναστική στο σπίτι [6ο workout – pilates]

Όπως φυσικά γνωρίζετε το Fit Spot 47 είναι κλειστό ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών και των αρμόδιων φορέων λαμβάνοντας μέτρα για την εξάπλωση του κορωνΐού στην πόλη και στην χώρα μας. Έτσι #μένουμε_σπίτι κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι σταματάμε την γυμναστική, τα workout και το pilates.

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα pilates για να κάνετε στο σπίτι σας από την pilates instructor μας Μυρσίνη Χατζηγιάννη.

Ασκήσεις

Όπως θα σας έλεγε και η ίδια στο μάθημα -είναι σα να την ακούμε στα αυτιά μας ενώ κάνουμε τις ασκήσεις- “Σε κάθε άσκηση κάνουμε 8 επαναλήψεις και δεν ξεχναμε να επαναλάβουμε και στις δυο πλευρές. Στο τέλος του μαθήματος κάνουμε σανίδα για ένα λεπτό στους πηχεις. Καλό μαθημα σε όλους καλή δύναμη και σύντομα ελπίζω να τα πούμε από κοντά!!”


6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PILATES


Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερα workout αλλά και pilates και yoga sessions ώστε να γυμνάζεστε στο σπίτι ενώ θα σας δώσουμε και διατροφικές συμβουλές για να παραμείνετε υγιείς. Πάνω από όλα να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας ακολουθώντας την συμβουλή των ειδικών #μένουμε_σπίτι.

Ανεβάστε το πρόγραμμα που κάνετε στο σπίτι και κάντε μας tag στα social media του Fit Spot 47

Και μην ξεχνάτε. Λειτουργούμε χωρίς πανικό και υπεύθυνα.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ

Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Covid-19 | Σωστή ενημέρωση

Για πληροφορίες σχετικά με τον κορονοϊό καλέστε στη γραμμή 24ωρης λειτουργίας του ΕΟΔΥ: 1135

Χρήσιμα links: