Γυμναστική στο σπίτι [3ο workout]

Όπως φυσικά γνωρίζετε το Fit Spot 47 είναι κλειστό ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών και των αρμόδιων φορέων λαμβάνοντας μέτρα για την εξάπλωση του κορωνΐού στην πόλη και στην χώρα μας. Έτσι #μένουμε_σπίτι κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι σταματάμε την γυμναστική.

Στόχος να κρατήσουμε το σώμα μας σε καλή φόρμα. Σε αυτό το workout προτείνουμε κάποιες ασκήσεις και τις παραλλαγές τους, τις οποίες μπορείτε να κάνετε σπίτι για προχωρημένους κ αρχάριους. Βρείτε αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας που θα σας βοηθήσουν να κάνετε γυμναστική στο σπίτι. Εμείς χρησιμοποίησαμε ένα κρεβάτι, ένα σακίδιο πλάτης, ένα σκαμπό και ένα λάστιχο. Προσαρμόστε το πρόγραμμα με δικά σας αντικείμενα κ πάνω απ όλα με ασφάλεια. Για απορίες ή παραλλαγές στείλτε μας inbox για να σας βοηθήσουμε.

Φυσικά την γυμναστική σας επιβάλλεται να την συνδυάσετε με μουσική και τι καλύτερο από την λίστα του Fit Spot 47 φυσικα

Ασκήσεις

1.Push ups (πιο δύσκολο πόδια στο κρεβάτι)

2. Jump Squat (squat με άλμα)

3. 2 ασκήσεις με λαστιχο (πλάτη-στήθος)

4. Air lounges (προβολές με πήδημα)

5. Squat press με ένα σακίδιο πλάτης ή προβολή μπροστά – στροφή αγκαλια με το σακίδιο (προσοχή πόσο βάρος θα βάλετε στο σακίδιο)

6. Step-up σε ένα σκαμπό με όποια παραλλαγή θέλετε

Τελειώνουμε με 3 σετ κοιλιακούς 20 επαναλήψεις και 3 σετ plank ενός λεπτού.

Χρονική διάρκεια

Κάντε 3 με 4 κύκλους όλες τις ασκήσεις, 1′ η ασκηση και 15” λεπτά διάλλειμα.


Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερα workout αλλά και pilates και yoga sessions ώστε να γυμνάζεστε στο σπίτι ενώ θα σας δώσουμε και διατροφικές συμβουλές για να παραμείνετε υγιείς. Πάνω από όλα να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας ακολουθώντας την συμβουλή των ειδικών #μένουμε_σπίτι.

Ανεβάστε το πρόγραμμα που κάνετε στο σπίτι και κάντε μας tag στα social media του Fit Spot 47

Και μην ξεχνάτε. Λειτουργούμε χωρίς πανικό και υπεύθυνα.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ

Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Covid-19 | Σωστή ενημέρωση

Για πληροφορίες σχετικά με τον κορονοϊό καλέστε στη γραμμή 24ωρης λειτουργίας του ΕΟΔΥ: 1135

Χρήσιμα links: