Γυμναστική στο σπίτι [1ο workout ]

Όπως φυσικά γνωρίζετε το Fit Spot 47 είναι κλειστό ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών και των αρμόδιων φορέων λαμβάνοντας μέτρα για την εξάπλωση του κορωνΐού στην πόλη και στην χώρα μας. Έτσι #μένουμε_σπίτι κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι σταματάμε την γυμναστική αφού σας δείχνουμε ολοκληρωμένα workout.

Εμείς εδώ στο Fit Spot 47 πιστεύουμε ότι η γυμναστική μπορεί να λάβει χώρα κάτω από οποιεσδήποτε καταστάσεις ακόμα και αυτές της καραντίνας την οποία βιώνουμε τις τελευταίες μέρες. Για αυτό τον λόγο ξεκινώντας από σήμερα θα ανεβάζουμε μια ομάδα προγραμμάτων με ασκήσεις που θα μπορείτε να κάνετε μόνοι στο σπίτι και να μείνετε σε φόρμα μέχρι να επανέλθουν οι ζωές μας σε κανονικούς ρυθμούς και να γυμναστούμε ξανά μαζί.

1o workout

Ασκήσεις

  1. Jumping Jacks
  2. Lounges (air Lounges)
  3. Squat (air squat)
  4. Push ups
  5. Dips τρικεφαλων
  6. Burpees
  7. Side plank

Χρονική Διάρκεια

4 κύκλους των 7 ασκήσεων. 1′ κάθε άσκηση με ενδιάμεσα διαλύματα 20″ για ξεκούραση.


Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερα workout με γυμναστική αλλά και pilates sessions ώστε να γυμνάζεστε στο σπίτι ενώ θα σας δώσουμε και διατροφικές συμβουλές για να παραμείνετε υγιείς. Πάνω από όλα να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας ακολουθώντας την συμβουλή των ειδικών #μένουμε_σπίτι.

Ανεβάστε το πρόγραμμα που κάνετε στο σπίτι και κάντε μας tag στα social media του Fit Spot 47

Και μην ξεχνάτε. Λειτουργούμε χωρίς πανικό και υπεύθυνα.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 210.52.12.054.

Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Covid-19 | Σωστή ενημέρωση

Για πληροφορίες σχετικά με τον κορονοϊό καλέστε στη γραμμή 24ωρης λειτουργίας του ΕΟΔΥ: 1135

Χρήσιμα links: