Τα πιο healthy πιατα της Βεακη

Μετά την γυμναστική ο οργανισμός σου χρειάζεται ενέργεια έτσι ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις που έχασε. Πρέπει να φας κάτι πλούσιο σε πρωτείνες ώστε να αναδομηθούν οι μυες σου. Το Fit Spot 47 βρίσκεται σε μια γειτονιά όπου είναι γεμάτη από υπέροχα μαγαζιά και για αυτό μαζέψαμε τα πιο healthy πιάτα του πεζοδρόμου της Βεάκη τα οποία θα φας μετά την προπόνησή σου.

Godmama’s Yard – Quinoa Salad

Godmama's Yard - Quinoa Salad
Godmama’s Yard – Quinoa Salad

Το Godmama’s Yard εκτός από την υπέροχη αυλή του που μοιάζει με όαση διαθέτει και υπέροχη κουζίνα. Ένα από αυτά είναι το παραπάνω. Ένα μπολ γεμάτο ενέργεια, πρωτεΐνες και ομορφιά. Η quinoa salad του Godmama’s Yard δεν είναι μόνο όμορφη στο μάτι αλλά είναι και το τέλειο πιάτο για να φας μετά την προπόνηση.

Mixed quinoa, baby σπανάκι, ντοματίνια, spring onion, αβοκάντο, ginger garlic vinaigrette.

Manor House – Ομελέτα με ασπράδια

Manor House - Ομελέτα με ασπράδια
Manor House – Ομελέτα με ασπράδια

Λίγο πιο πάνω, βρίσκεται το Manor House το οποίο κάθε καλοκαίρι σε προσκαλεί στην ταράτσα του για να περάσεις τα θερινά σου βράδια. Όλο τον χρόνο όμως διαθέτει ένα μενού που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Εμείς σου προτείνουμε την ομελέτα με τα ασπράδια. Ένα healthy πιάτο το οποίο θα σου δώσει την απαραίτητη δύναμη μετά την προπόνησή σου.

Ομελέτα με ασπράδια , νιφάδες βρώμης, βραστή γαλοπούλα και πράσινη σαλάτα.

Mind the cup – Σάντουιτς με ψητά λαχανικά

Mind the cup - σάντουιτς με λαχανικά
Mind the cup – σάντουιτς με λαχανικά

Το Mind the cup είναι γνωστό όχι μόνο στο Περιστέρι, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο για τον υπέροχο καφέ του που καβουρδίζεται στο μαγαζί και γεμίζει με αρώματα την Βεάκη. Πριν από μερικούς μήνες άνοιξε δίπλα και τον υπέροχο “φούρνο” του ο οποίος φουρνίζει καθημερινά υπέροχα καλούδια. Εμείς διαλέξαμε το σάντουιτς με ψητά λαχανικά το οποίο είναι με ψωμάκι φρέσκο και τραγανιστό.

Σάντουιτς με ψητά λαχανικά πιπεριές, μανιτάρια, καλαμπόκι, πουρέ μελιτζάνας, pesto ροκάς, αγγούρι, ντομάτα, κατίκι,και σπανάκι.

Sempre – Ομελέτα του αθλητή

Sempre - ομελέτα
Sempre – ομελέτα

Ένα από τα πρώτα μαγαζιά της Αιμιλίου Βεάκη είναι το Sempre το οποίο σαν θεματοφύλακας στέκει στην αρχή του πεζοδρόμου. Αν το επιλέξεις μετά την προπόνησή σου θα πάρεις την υπέροχη ομελέτα του με ασπράδια.

Γαλοπούλα, ασπράδια, μανιτάρια, cottage cheese.