Η νεα συλλογη της Nike ειναι φτιαγμενη για τους λατρεις της γιόγκα

Κίνηση χωρίς περιορισμούς — αυτή είναι η φιλοσοφία της νέας συλλογής Nike Yoga. Η σειρά είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει απολυτή άνεση τόσο κατά τη διάρκεια ασκήσεων με στρώμα γιόγκα όσο και εκτός αυτού, χάρη στο νέο καινοτόμο ύφασμα Nike Infinalon.

Έπειτα από δύο έτη έρευνας και ανάπτυξης, το ύφασμα Infinalon της Nike χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην αγορά της γιόγκα, λαμβάνοντας υπόψη την ελαστικότητα, το μέγεθος και την απαλότητα για να χαρίσει στους λάτρεις της γιόγκα μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ελαστικότητα: Με την εφαρμογή της ίδιας δύναμης, η ελαστικότητα και η επαναφορά του υφάσματος Infinalon είναι σχεδόν διπλάσια από εκείνη ενός υφάσματος spandex. Σε αντίθεση με την ελαστικότητα στο spandex, το ύφασμα Infinalon παρέχει μια άνετη και σταθερή εφαρμογή μέσα από ένα μαλακό αλλά μη περιοριστικό σύστημα συμπίεσης που ακολουθεί την κίνησή σας.

Μέγεθος: Το λεπτότερο νήμα που υφαίνεται σε πολλαπλά στρώματα είναι ιδανικό για όσους κάνουν γιόγκα καθώς διαθέτει ένα πρωτοποριακό υλικό υψηλής πυκνότητας με χαμηλό βάρος, δίνοντας μια αέρινη αίσθηση που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Απαλότητα: Το ύφασμα Infinalon της Nike Yoga προσφέρει απίστευτη αίσθηση απαλότητας σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά λεία υφή ενώ ταυτόχρονα δίνει μορφή, φόρμα και σχήμα χωρίς να θυσιάζει την άνεση.

Η τελευταία συλλογή γιόγκα της Nike απευθύνεται σε όλα τα φύλα και τους τύπους σώματος, από τα πολύ μικρά έως τα plus μεγέθη. Οι προσεγμένες ραφές και οι minimal γραμμές συμβάλλουν στη δημιουργία μιας σειράς ενδυμάτων που δεν αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και ενισχύουν την σωματική άσκηση. Η συλλογή περιλαμβάνει κολάν, παντελόνια, σορτς και κορμάκια — ενώ ακολουθούν νέα λανσαρίσματα το προσεχές διάστημα.

Η συλλογή Infinalon από τη Nike Yoga θα είναι διαθέσιμη την 1η Ιανουαρίου στο nike.com, ενώ επιπλέον είδη θα κυκλοφορήσουν την 1η Απριλίου